14 de gener del 2011

Toni Lomas

Al company Toni Lomas

El passat dijous ens va deixar el nostre company Toni Lomas, un company que ha deixat un buit en tots els i les socialistes de Castellar.

El Toni era una persona molt treballadora sempre al servei de la resta de persones, sempre treballant per aconseguir fer del món en el que vivim un mon més just per conviure.

Et volem donar les gràcies per tota la feina que has fet durant molts anys a la JSC i al PSC de Castellar, reunions, trobades, escoles de formació, congressos, campanyes, cartells, en les que sempre estaves disposat a col·laborar i en les que hem après de tu els valors socialistes i on hem passat molt bons moments plegats, treballant i aprenent.

Siguis on siguis sempre et recordarem com una persona amb molts ànims i coratge per tirar endavant, una persona que mai ha perdut l'esperança ni la força per la lluita, fins i tot al final de la seva enfermetat va treballar per remuntar la JSC de Castellar i fer de l’agrupació actual la que és.

El teu record serà sempre present a la memòria de tots nosaltres i mantidrem viva la teva il·lusió de treballar per la igualtat de drets, la justícia social i la llibertat mai oblidarem el teu llegat: la JSC és la millor escola politica, treballeu, discutiu, reflexioneu, sigueu sempre amics.

Des d’avui, com a mostra de la nostra gratitud i per garantir que la teva lluita quedi no només en el nostre record, sinó també en el de la nostra organització, l’escola de formació anual de la Joventut Socialista del Vallès Occidental passarà a dir-se “Escola de Formació Toni Lomas”.


Sempre seràs als nostres cors.


En nom de tots els teus companys de la JSC de Castellar
Ara més que mai Socialisme i República!