13 d’octubre del 2010

Un aclariment

Aquesta setmana s'ha tornat a publicar un escrit en el que es parla de les privatitzacions de l'equip de govern i de les persones que som militants socialistes que estem treballant a l'Ajuntament o a les empreses concessionàries.

Un article amb molts errors, que segur que només sabem aquells dels que s'està parlant. Posar-se ara a dir-los tots seria entrar en una polèmica que no val la pena. Nosaltres sabem com hem arribat al nostre lloc de feina i cadascú que pensi allò que vulgui pensar o que hagi de pensar. Però que no ho oblidi mai per quan estigui al govern perquè no hi ha res pitjor que fer allò que vas dir que estava mal fet. 
Per altre banda m'agradaria deixar constància de dos idees que sortien a l'article i que s'han d'aclarir encara que s'hagi de fer mil vegades:
- Primer de tot som persones que ens agrada la política i creiem en un projecte que pot canviar la nostra realitat social des de la justícia social, la igualtat de drets i els servei a les persones més desafavorides, creiem en el projecte del PSC i compartim les seves idees de canvi i de progrés.
- No negaré mai de que sóc Socialista i ho diré amb molt d'orgull, perquè és l'únic partit que respon a allò que em dicta el cor però jo quan treballem amb usuaris que tenen necessitats, quan hem de fer un projecte urbanístic en terrenys desiguals, quan estem en una entrevista amb una família, o quan estem programant cursos de formació sentim ple orgull de fer-ho per tots els castellarencs i castellarenques, perquè tenim vocació de servei i perquè és la nostra feina. Quan acabem de la nostra feina si hem de treballar pel partit ho fem, amb la satisfacció de fer-ho també pels castellarencs i castellarenques.
Per últim crec que en la politica el joc net comença per respectar les opinions de tothom i respecto molt l'opinió que s'ha donat a l'articles, però no ens oblidem mai que parlem de persones que son molt professionals per fer la seva feina, i que sinó fossin vàlides molts dels projectes que s'estan duent a terme no es podrien desenvolupar ni haver realitzat!