15 de setembre del 2010

FM10


Ahir a les 22:17h. el castell de focs va posar punt i final a la Festa Major d'aquest 2010.
Aquesta festa major es podrà recordar per moltíssimes coses, per la participació massiva als actes organitzats com la cursa popular, la patinada o la bicicletada, per la varietat d'opcions per escollir durant aquests 4 dies, per l'ambient de festa i de convivència que vàm demostrar tots els castellarencs i castellarenques...
Però a mi em quedarà en la memòria per 3 motius especialment:

El primer perquè ha sigut la festa major que amb menys pressupost que les edicions anteriors ha mantingut un nivell de qualitat i de quantitat pel que es refereix als actes organitzats envejable per altres poblacions. Crec que aquesta edició de la festa es recordarà per ser una gran festa, encara que es predestinés a ser petita. Castellar ha demostrat de nou que està viu, que té vida i que es mou i molt.

El segon per la feina que els Voluntaris, la Comissió de Festes i els treballadors municipals, han realitzat durant tots els actes. A vegades arribem a un acte i ja ens trobem tot preparat perquè nosaltres ho gaudim i disfrutem, però tota la feina que s'ha de fer abans no sempre es valora i s'ha de premiar. Enhorabona a tots i totes els que heu fet possible que aquests 4 dies de Festa Major siguin perfectes.

Per ultim la recordaré per la lliçó de convivència, amistat, responsabilitat, coordinació i sentiment castellarenc que hem demostrat tots els joves del poble. Desprès de tantes vegades que hem escoltat allò de: "els joves son el problema..." hem demostrat aquesta festa major que aquesta màxima no és certa. El Correlocals, les Barrakes, i la Cursa de Trastos, demostren que els joves també sabem fer les coses bé, que podem tirar endavant actes on hi hagi molta gent sense cap tipus d'incident, que podem respectar les opinions de tothom i compartir moments d'eufòria, alegria i festa sense fer malbé res, hem demostrat que siguin quines siguin les nostres idees no hem de malgastar esforços fent-les valer amb violència, sinó que amb tolerància i respecte hem gaudit tots i totes de les festes del nostre poble sent partícips i organitzadors de les mateixes. Per això voldria donar l'enhorabona per la feina ben feta a Vilabarrakes, als 4 Banks, al Raül i a tots els joves de Castellar per fer de la festa del 2010 una bona festa.

Ara, ens toca encarar l'hivern esperant que l'any que ve puguem fer una festa major gran, per tothom i també, evidentment amb i pels joves!

Fins l'any que ve!