10 de setembre del 2010

La Medalla de la Vila


Avui, dijous dia 9 serà un dia que totes aquelles persones que han passat, o formen part de l'Esbart Teatral de Castellar, recordaran sempre, l'Ajuntament de Castellar els hi ha reconegut la seva trajectòria amb la major de les distincions que es poden rebre al nostre poble: La Medalla de la Vila.

A més l'Esbart està de doble celebració ja que enguany fa 100 anys de la seva fundació, per molts anys!!

L'Esbart, com tots els coneixem a Castellar,  ha dut a terme durant tots aquests anys innombrables obres de teatre a l'Auditori, a l'Ateneu, a la Sala de Butxaca, a la Sala de petit format.... ha participat de la Festa Major de Castellar durant molts anys, ha organitzat Correfocs, Espectacles pirotècnics, cercaviles geganteres i hem podria passar molta estona anomenant tot allò que l'Esbart ha fet per Castellar i amb el nom de Castellar a tot arreu.

Amics de l'Esbart, avui m'he sentit orgullós de poder formar part d'una vila com Castellar que compta amb entitats actives, dinàmiques, compromeses amb allò que la gent necessita, artístiques, innovadores, entitats de les que en ocasions he format part i que com vosaltres son qui realment donen sentit a la vida social i cultural del poble i que representen allò que viu la societat.

Com deia l'Alcalde, sou les principals protagonistes dels canvis socials i ho sou gràcies a aquest compromís de fer allò que us agrada participant de la vida social del vostre poble i fent-ho pel poble.

Enhorabona per tantes històries que hens heu ensenyat, gràcies per donar a Castellar una de les seves icones principals: El Sol, la Lluna i l'Estel, els nostres gegants, felicitats per mantenir viu l'esperit dels diables en aquests moments tan difícils, i enhorabona per aconseguir aquest reconeixement !

Per molts anys.